O Nama

Preduzeće

BTS Euromark

Preduzeće „BTS Euromark“ osnovano je 1991.godine u Banja Luci. Počelo je kao mala kompanija koja je vremenom, trudom i kvalitetnim radom svih zaposlenih proširila svoju djelatnost.  Danas je ovo preduzeće specijalizovano za proizvodnju i ugradnju masivnih parketa, lajsni i briketa. 

Uspjeli smo da do 2002. godine izgradimo vlastiti pogon i uložimo sredstva u napredne tehnologije i vrhunsku opremu. Zahvaljujući tome bili smo u mogućnosti da prihvatamo veće projekte koji su nas načinili liderom u Bosni i Hercegovini iz oblasti proizvodnje i ugradnje specijalnih parketa za sportske objekte. Iza nas je više od 30 obnovljenih i izgrađenih dvorana za koje posjedujemo potvrde investitora i glavnih izvođača o uspješno urađenim radovima.

Vodimo se idejom da se uspjeh i ugled gradi kvalitetom, stoga su svi naši proizvodi izgrađeni od hrastovog, jasenovog i bukovog drveta.

 

 

20qet7a

 

Vrhunska oprema (automatska linija za proizvodnju parketa) i stručan i ozbiljan pristup poslu su razlozi što su parketi proizvedeni  u pogonu BTS EUROMARK u samom vrhu kvaliteta  u svojoj oblasti.

Drago Vukosavljević

DIREKTOR

U proteklom periodu preduzeće je obavljalo sljedeće aktivnosti:

  • Prerada hrastove i bukove građe u elemente za namještaj i proizvodnju parketa i lajsni
  • Promet određenih građevinskih materijala vezanih za osnovnu djelatnost
  • Proizvodnja parketa lajsni i briketa
  • Inžinjering u građevinarstvu

Sjedište

Sjedište preduzeća BTS EUROMARK  je u Banja Luci , ulica Braće Mažar broj 48.  Pogon za proizvodnju parketa nalazi se u mjestu Veliko Blaško, 20 km udaljeno od Banja Luke odnosno 2 km od magistralnog puta Banja Luka – Gradiška i 1 km od puta Banja Luka –Prnjavor. Neki od dobrobiti ove lokacije su dobre veze sa Hrvatskom i zemljama Zapadne Evrope , i veza sa Srbijom i zemljama jugoistočne Evrope.

Podne obloge za svaki dom

Kada se odlučite da ugradite parket, potrebno je da izaberete vrstu materijala i način zaštite kako bi Vam duže trajao.